Om oss

Lång erfarenhet skapar trygghet 

Vi är ett företag med lång erfarenhet av rörbyten, service, relining och andra tjänster inom rörmokeri. Denne erfarenhet gör oss till ett tryggt och säkert val för dig som beställare. Vi levererar högkvalitativa tjänster till rimliga priser och vi sätter alltid kundens behov i centrum. 

Behöver du en relining i Göteborg och väljer oss så kan du räkna med ett jobb som sker enligt konstens alla regler och där du även överlämnas ett USB-minne av arbetsgången som en dokumentation. Utöver detta så får du även 10 års garanti på jobbet. Eventuella problem med dina stammar i framtiden åtgärdas då utan kostnad. 

Referenser och samarbeten 

Vårt mål är att bygga upp långsiktiga samarbeten och relationer med våra kunder. Vårt nummer ska vara det första du ringer om du exempelvis har stopp i avloppet, om ett rör läcker eller om du misstänker att någonting fastnat i dina stammar. Vi ställer alltid upp och är beredda att gå den där extra milen för våra kunder. Flexibilitet är ett nyckelord som löper genom hela vår verksamhet. 

Alla våra medarbetare är välutbildade, erfarna och arbetar för att ge våra kunder riktiga kvalitetstjänster. Vi följer gällande standarder för säkerhet och gör allt vi kan för att minimera störningar. Kommunikationen är alltid i centrum för oss och vi håller alltid våra kunder informerade om det kommer att behövas göra några avstängningar av vatten. Vi ser alltid till att arbetsområdet är rent och städat i slutet av varje arbetsdag. 

Att vi idag kan visa upp ett stort antal referenser är ett kvitto på att vårt sätt att arbeta lönar sig. Vi är stolta över att vara det självklara valet för många och att dessa tidigare kunder dels återkommer och dels rekommenderas oss vidare är något vi sätter ett stort värde på. Förhoppningsvis blir även du en av dessa i framtiden! 

Miljöpolicy - vi tar vårt ansvar 

Vi tar miljö- och klimatfrågan på allvar och försöker hela tiden inom ramarna för vår verksamhet att göra skillnad. Vi vill minska utsläppen och det gör vi genom att exempelvis planera arbeten i syfte att slippa onödigt resande. Vi jobbar aktivt med att utbilda våra anställda i miljöarbetet och hur man kan göra skillnad både i vardagen och på arbetet. 

Utöver detta så ställer vi även krav på andra företag, leverantörer och partners i samband med gemensamma uppdrag och projekt. Vi vill att alla ska sträva mot samma mål och vi går i bräschen för att vår bransch ska ligga i framkant i utvecklingen. För oss är miljöförebyggande åtgärder aldrig synonymt med kostnader. Det handlar om rena investeringar - för oss alla.

relining göteborg om oss

Vi har lång erfarenhet av rörarbeten