Tjänster

Våra tjänster

Vi är ett företag med många strängar på vår lyra. Utöver att erbjuda relining till privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er i Göteborg kan vi även anta oss andra utmaningar och uppdrag. Här nedan följer ett axplock av de tjänster vi erbjuder. Du är givetvis välkommen att kontakta oss även om du skulle behöva hjälp med någonting annat relaterat till exempelvis rörmokeri - chansen är god att vi kan hugga in och erbjuda vår expertis även där. 

Service

Vi erbjuder service och underhåll för både fastighetsägare, villaägare och BRF:er i Göteborg. Har du problem med ett läckande rör, stopp i avloppet eller skulle du vilja veta det faktiska skicket på stammarna som löper på insidan av huskroppen? Det senare sker genom en rörinspektion där vi med hjälp av slangar utrustade med kameror kontrollerar stammarna. En åtgärd som kan vara avgörande. 

Vi kan rycka ut med kort varsel och står redo att hjälpa dig när som helst. Regelbunden service gör skillnad i det långa loppet och att upprätthålla en regelbunden kontakt med oss kommer att förhindra de akuta, kostsamma skadorna i framtiden. 

Lagning av hål i rör

Vi lagar dina rör snabbt och effektivt. En hållagning är fördelaktig när det handlar om nyinstallationer, då nya rör kan lags utan att hela system behöver bytas av. Vi använder oss av de senaste och bästa metoderna när vi lagar dina rör. 

Stambyten

Dags att byta ut rör i hemmet eller i er fastighet? Vi gör stambyte effektivt och säkert och vi lämnar alltid en garanti på jobbet. Som beställare får du en dokumentation som visar hur vi gjort jobbet. Det är en trygghet i samband med eventuella, framtida brister då du kan visa att arbetet skett på ett fackmannamässigt sätt - helt enligt vedertagna regler och bestämmelser. 

Rörinspektioner 

Ny teknik öppnar upp för helt nya möjligheter. Tidigare kanske man kunde ana att det fanns brister i stammarna, men för att verifiera detta så var man tvungen att göra ingrepp i huskroppen. Idag behöver man aldrig anta något då en rörinspektion ger klara svar och besked. Med hjälp av kamerautrustade slangar kan vi inspektera rör- och ledningar på djupet och se över skick och status på dessa. Vi noterar och dokumenterar allt och lämnar över vår professionella bedömning av åtgärder för dig att ta ställning till. 

Om det sedan visar sig vara nödvändigt med åtgärder - exempelvis i form av en relining i Göteborg - så dokumenteras även detta projekt med kameror. Denna dokumentation sparas på ett USB-minne och överlämnas till dig. Det ger dig som beställare en trygghet.

relining göteborg tjänster

Vi har ett brett utbud av tjänster inom rör